7. ročník varnsdorfského Triatlonu

Další, letos jubilejní, 7. ročník se bude konat v neděli 15. července 2012. Již nyní se můžete těšit na další zatraktivnění závodu…

1) Voda v Mašíňáku je ve velmi dobré kondici, i přes mírné ochlazení na víkend se bude voda vařit. Neopreny povoleny!

2) MTB trať je tradičně rozbahněna, letos více než kdy jindy. Přecijen byl minulý víkend ve Varnsdorfu na Mandavě 3. povodňový stupeň.

3) Všechny tratě zůstaly beze změn, tedy Kachní plavčo (2 okruhy), Hanyho bike (3 okruhy) i Vaskův běh (2 okruhy) !!!

4) Pro prezentační igelitku choďte raději ve dvojicích, protože samostatně jí pravděpodobně neunesete (tradiční ponožky, cyklistické rukavičky, PowerGel, jídlo, pití, aj).

5) Toalety budou k dispozici zadním vchodem do KOLIBY. Prosím, používejte je pouze k tomu jedinému a zásadnímu účelu. Veškeré bahno ze sebe i z kola Vám omyjí hasiči nebo samotný rybník Mašíňák. Respektujte to nebo už příští rok žádné toalety nebudou !!!

6) Po závodě se můžou všichni účastníci těšit na „Vohnutý“ těstovinový salát ve stánku a pivko/nealko u báru.

7) Při náběhu do druhého běžeckého okruhu dostanete na krk či na ruku výrazně barevnou šňůrku jako kontrolu absolvování obou okruhů.

8) Tradiční bohatá tombola hned po vyhlášení výsledků.

9) Dětský závod – a) plavčo 1 okruh, b) MTB tradičně uhýbáte po asfaltovém výjezdu U Hraničního buku rovnou vlevo na pole, vynecháte tedy 1,5km dlouhy pytel z Hlavního závodu, taktéž 1 okruh, c) běh jen po hrázi až na konec a zpět, rovněž 1x.

10) Plavecký závod – prezentace i start bude rychlovka na pláži, plave se celá trať Hlavního závodu, tedy 2 okruhy i s výběhem. Dokončivší si pak u prezentace vyberou ponožky dle vlastního výběru. Vyhlašují se 3 chlapci a 3 děvčata.

Akci finančně podpořilo město Varnsdorf.
Ústecký kraj - partner celoroční činnosti spolku
Partneři seriálu