9. ročník Triatlonu tradičně třetí neděli v červenci

Jubilejní 9. ročník Varnsdorfského triatlonu se chystá na třetí neděli v červenci, tedy 20. 7. 2014.

1) Voda v Mašíňáku je na součesné teplé počasí ve velmi dobré kondici. Neopreny povoleny!

2) MTB trať je tradičně hodně podmáčená, pršet už sice nemá, ale vyschnout by to snad nemělo. V nejvyšším bodě závode je padlý strom, který se objíždí krásným singltrackem, určitě se bude všem líbit

3) Všechny tratě zůstaly beze změn, tedy Kachní plavčo (2 okruhy), Hanyho bike (3 okruhy) i Vaskův běh (2 okruhy) !!!

4) Pro prezentační igelitku choďte raději ve dvojicích, protože samostatně jí pravděpodobně neunesete (tradiční ponožky, bidon CAŠ, Flapjack, PowerGel, jídlo, startovní čísla, pití, aj).

5) Toalety budou k dispozici zadním vchodem do KOLIBY. Prosím, používejte je pouze k tomu jedinému a zásadnímu účelu. Veškeré bahno ze sebe i z kola vám omyjí hasiči nebo samotný rybník Mašíňák. Respektujte to nebo už příští rok žádné toalety nebudou !!!

6) Po závodě se můžou všichni účastníci těšit na „Vohnutý“ těstovinový salát ve stánku a pivko Kocour/Kofola ve vedlejším „Vohnutém“ stánku vedle depa.

7) Při náběhu do druhého běžeckého okruhu dostanete na krk či na ruku výrazně barevnou šňůrku jako kontrolu absolvování obou okruhů. Doporučuju si jí vzít, jinak vás do cíle nepustí

8) Tradiční bohatá tombola hned po vyhlášení výsledků – letos závodní neopren Aqua Sphere!!!, poukazy od Rina Sportu v celkové hodnotě 4.000kč, sekačka od Eurogreen, aj.

9) Dětský závod – a) plavčo 1 okruh, b) MTB tradičně uhýbáte po asfaltovém výjezdu U Hraničního buku rovnou vlevo na pole, vynecháte tedy 1,5km dlouhý pytel z Hlavního závodu, taktéž 1 okruh, c) běh jen po hrázi až na konec a zpět, rovněž 1x.

10) Vložený duatlon – prezentace i start bude rychlovka v depu č. 2, krátký běh na 300m, 1km MTB (možnost půjčit si kolo od CAŠ) a krátký doběh do cíle. Dokončivší si pak u prezentace vyberou ponožky dle vlastního výběru. Vyhlašují se 3 chlapci a 3 děvčata.

11) Pro nejmenší doprovod závodníků připraven Skákací hrad.

Akci finančně podpořilo město Varnsdorf.
Ústecký kraj - partner celoroční činnosti spolku
Partneři seriálu