Aktuality před triatlonovým víkendem

Rozhodně nepropásněte sobotní psí novinku – 1. ročník Štěkatlonu!

1) Voda v Mašíňáku je po 20h vydatného deště jako na Štrbském plese, čistá a studená . Neopreny povoleny!! Trať před deštěm historicky nejsušší, uvidíme, jak moc voda trať cyklistiky poznamená, nicméně bahenní lázně se konat nebudou.

2) Trasa MTB zůstává z loňského roku, jen příjezd a odjezd do areálu je lehce pozměněn. Trasa běhu se ještě více zjednodušuje, využijme nově vybudovaných dřevěných lávek, takže nyní lze Mašíňák oběhnout konečně kolem dokola. Počty kol tedy doznaly zásadních změn – Kachní plavčo zůstává (2 okruhy), Hanyho bike zkracujeme (2 okruhy), protože i Vaskův běh se nepatrně mění (3 okruhy).

3) Pro prezentační igelitku choďte raději se svou vlastní igelitkou, abyste vše unesli (tradiční ponožky, Big Shock, jídlo, startovní čísla, pití, aj).

4) Po závodě se můžou všichni účastníci těšit na z loňského roku repasovaný těstovinový salát a pivko/nealko ve staronové, ale hlavně znovu fungující restauraci KOLIBA. Nemusíte mít strach, zbytek salátu jsme loni hned po závodě zamrazili, takže ho letos hned po závodě dostanete naservírovaný tak vymazlený, že to ani nepoznáte

5) Tradiční bohatá tombola hned po vyhlášení výsledků letos tak bohatá nebude, přesto stálice zůstávají – oblečky od Rina Sportu, sekačky od Eurogreen, aj.

6) Dětský závod – a) plavčo 1 okruh, b) MTB tradičně uhýbáte po asfaltovém výjezdu U Hraničního buku rovnou vlevo na pole, vynecháte tedy 2,5km dlouhý pytel z Hlavního závodu, taktéž 1 okruh, c) běh na jeden okruh kolem rybníka. Tedy děcka, znovu samé jedničky!

7) Vložený duatlon – prezentace i start bude rychlovka v improvizovaném depu č. 2, krátký běh na 300m, 1km MTB (možnost půjčit si kolo od CAŠ) a krátký doběh do cíle. Vyhlašují se skoro všichni a startovné samozřejmě ZDARMA.

8) Pokud nemáte triatlonovou závodní „přehazku“, tak nezapomeňte doplnit TT vybavení o nějakou gumičku kolem pasu na běžecké startovní číslo. U prezentace bude možnost poprosit, ale jen o klasický provázek.

Akci finančně podpořilo město Varnsdorf.
Partneři seriálu