Vydařený Štěkatlon 2018

Letošní 3. ročník Štěkatlonu – triatlonu se psem byl opět vydařený. V areálu závodu panovala pohodová a přátelská atmosféra, která nás provázela celým závodním dnem. Na start se přihlásilo 32 závodních dvojic (nechyběly ani známé tváře z předchozích ročníků), které si přijely poměřit své síly a výkony.

Závodilo se celkem v pěti kategoriích rozdělených dle pohlaví a věku závodníků i váhy psa. Oproti předchozím ročníkům byla obsazená i kategorie Juniorů, ve kterédorůstají mladí a nadějní závodníci. Nejmladší závodnicí byla dvanáctiletá slečna, která se svým pejskem zvládla celý závod na výbornou. V plavecké, cyklistickéi běžecké části všichni předvedli úžasné výkony, někteří se na trať vydali dokonce dvakrát, aby protáhli všechny své psí parťáky/ chlupáče.

V cíli na každého z nich čekala pamětní medaile a občerstvení. Pro první tři nejrychlejší závodníky z každé kategorie, byly připraveny hodnotné ceny, od našich sponzorů: Běhej se psem, Nativia, Adrenalin point, Loap, HafHaf – shop, Decathlon. Touto cestou všem sponzorům děkujeme a těšíme se na spolupráci i v dalších ročnících.

Nesmíme opomenout ani Štěkběh, závod pro naše nejmenší, kteří se se svým nebo vypůjčeným pejskem vydali na běh kolem rybníka. O vítězství bojovalo celkem 10 dětí. Na závěr akce měl každý možnost si ze závodu odvézt nějakou maličkost a to díky slosování o ceny v tombole.

ŠTĚKATLON vznikl za účelem vytvoření přátelské atmosféry pro závodníky, prověření jejich fyzických zdatností, souhry s jejich psím kamarádem a vychutnáním si krásného pocitu ze společně odvedené práce. A v tomto duchu se nám, díky úžasným a férovým závodníkům, akci daří držet. Všem výhercům, ale i všem zúčastněním závodníkům za absolvování a dokončení gratulujeme.

Za rok na viděnou.

Lůca a Charles

Akci finančně podpořilo město Varnsdorf.
Partneři seriálu