Předání triatlonu do „drápků“ Štěkatlonu, z.s.

Přátelé, byla to vydařená derniéra Northco triatlonu. Jestli mě paměť neklame (což se už bohužel často stává :-) ), tak včerejších 142 účastníků byl dokonce druhý největší počet za těch 15 let závodu!
Díky nejen za včerejšek. Patnáct let je dlouhá doba, člověk prochází vývojem, naučí se spoustu věcí, pozná stovky lidí, udělá hodně chyb. Na organizování je vlastně nejkrásnější to, jak v jeden moment dokážete jednou věcí spoustu lidí potěšit, ale i pár lidí nas..t :-) :-) :-) Ani 15. ročník nebyl výjimkou. :-)
A tak se za všechny naše chyby omlouváme, za ty roky jich bylo hodně. Ale té radosti a krásných chvil z volného pohybu v přírodě bylo naštěstí mnohonásobně více! Mám rád čísla, ale nebudu zde bilancovat. Snad jen, že jsem si ten 30. závod ze série MandaOne.cz opravdu užil a i to počasí to asi včera pochopilo :-)
Žádné akce by ale nebyly bez těch, kteří pomáhají. A to jsou větší či menší partneři, díky nimž může závod leckdy nabídnout více, než obvykle, ale především dobrovolníci, kteří neváhají dát svůj čas, síly, pot a někdy i krev ve prospěch úspěšného průběhu akce! Važme si dobrovolníků, dělají to většinou jen za svačinu a hezký úsměv! A že jich na každé takové akci organizátor potřebuje desítky!
Proto vám všem partnerům a dobrovolníkům za těch 30 závodů MandaOne opravdu upřímně děkuji. Bez vás by nadšení jednoho bláznivého organizátora nestačilo!
Přeji Štěkatlonu, z.s., ať se dílo dále daří! Nepochybuju o tom, že to zvládnou na jedničku! Naopak nové nápady a nová energie posunou tenhle závod určitě ještě o level výše!

Hany

PS: „Na každém konci je hezké to, že něco nového začíná“…

Veškeré informace k závodu najdete zde

Akci finančně podpořilo město Varnsdorf.
Ústecký kraj - partner celoroční činnosti spolku
Partneři seriálu